Publicaties

Hier vind je alle relevante publicaties rondom onze vereniging. Mocht je de informatie die je zoekt toch niet kunnen vinden neem dan contact met ons op via het contactformulier. We doen ons best om je dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

Jaarverslag

Ons jaarverslag geeft op een beknopte wijze verslag van de belangrijkste gebeurtenissen van onze club en van de diverse portefeuilles binnen het bestuur. Gedurende het jaar is veel gecommuniceerd via website, clubblad, ouderavonden, trainers- en bestuursvergaderingen etc. Alles in het kader van verbetering en versterking van onze vereniging.

Jaarverslag 2021
Jaarverslag 2020

Clubblad

Het clubblad van Achilles-Top verschijnt vijf à zes keer per jaar en bevat officiële mededelingen van het bestuur aan de leden. Gezien dit laatste dienen de leden steeds goed nota te nemen van de inhoud van dit blad. Alle leden van onze vereniging ontvangen het clubblad automatisch per post. De meest recente edities zijn te downloaden via deze pagina.

Van start tot finish - 2022 nr. 5
Van start tot finish - 2022 nr. 4
Van start tot finish - 2022 nr. 3
Van start tot finish - 2022 nr. 2
Van start tot finish - 2022 nr. 1
Van start tot finish - 2021 nr. 5
Van start tot finish - 2021 nr. 4
Van start tot finish - 2021 nr. 3
Van start tot finish - 2021 nr. 2
Van start tot finish - 2021 nr. 1

Een beschrijving van 50 jaar AV Achilles-Top (2011)

Leon Jeurissen heeft de geschiedenis van onze club uitgebreid beschreven ter ere van het 50-jarig jubileum in 2011.

Historie atletiekvereniging Achilles-Top Kerkrade

Achilles-Top Online

Naast alle informatie, berichten en publicaties op deze website gebruikt Achilles-Top diverse Social Media kanalen om te communiceren met de leden, achterban en overige geïnteresseerden. Abonneer je op onze kanalen en wordt zo actief op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen binnen onze vereniging en prestaties van onze atleten.

Event websites

Achilles-Top organiseert jaarlijks 2 evenementen in haar eigen stad: in januari de Abdijcross rondom Abdij Rolduc en in september de Viva la Vida Run vanaf de Markt in het centrum. Voor beide events is een aparte website beschikbaar met alle relevante informatie en inschrijfmogelijkheden.
 
Abdijcross Kerkrade