Nationale C en D Spelen

Geplaatst op 04-09-2022 Vorig weekend mochten Jessie Hahnraths, Sara van Ham, Lisa Hilgers, Lieke Jans en Stijn Pelzer deelnemen aan de C-Spelen in Amsterdam. Een officieus Nederlands Kampioenschap voor C junioren. Dit weekend stond Alain Ritten te schitteren in het Olympisch Stadion tijdens de D-Spelen.

Lees meer »

Marcel de Veen Lid van Verdienste

Geplaatst op 04-09-2022 Marcel de Veen is door het bestuur van atletiekvereniging Achilles-Top Kerkrade benoemd tot Lid van Verdienste. Deze onderscheiding zou aanvankelijk zijn uitgereikt tijdens het zomerontbijt van de club op 3 juli. Helaas kon Marcel wegens ziekte hierbij niet aanwezig zijn. Tevens is Marcel vijftig jaar lid van onze vereniging.

Lees meer »

3JS in Zuid-Holland

Geplaatst op 29-08-2022 Niet de 3JS uit Volendam maar drie pupillen van Achilles-Top (Julie, Jhe-Dyean en Jolé) kwamen op zaterdag 27 augustus in actie in Zuid-Holland. Julie (meisjes pupillen C) en Jhe- Dyean (jongens pupillen C) reisden af naar Barendrecht voor het Open Zuid-Hollands Kampioenschap en Jolé (meisjes pupillen A1) liet zich gelden in Papendrecht.
Hemelsbreed zaten ze zo‘n 11 kilometer van elkaar.

Lees meer »

Dutch Dynamite in Aken

Geplaatst op 22-08-2022 Op zondag 21 augustus werd in het Waldstadion in Aken het jaarlijkse Sommersportfest georganiseerd. Achilles-Top was vertegenwoordig door 5 atleten waarbij het leeftijdsverschil tussen de jongste (C-pupil Julie Scholtissen) en de oudste (Master-atleet Hans Smeets) 67 jaar is. Arden Veldman (A- pupil) Renée Scholtissen (D-Junior) en Loïc Smeijsters (UI20) maakten het vijftal compleet.

Lees meer »

Jurycursus algemeen

Geplaatst op 09-08-2022 Chris van Lierop is bereid gevonden om in september de jurycursus algemeen, functie 60 en functie 65 (junior official) in Kerkrade te verzorgen. De cursusdagen zijn de donderdagen 8, 15, 22 en 29 september van 19-22 uur in de kantine van Achilles-Top.

Lees meer »