Jubilaris Jo Dill Lid van Verdienste

Geplaatst op 09-01-2023 Jo Dill is zondag 8 januari tijdens het Nieuwjaarsontbijt van Achilles-Top benoemd tot Lid van Verdienste van de atletiekvereniging. Samen met Arno Deckers vierde hij zijn diamanten verenigingsjubileum.

Lees meer »

Oud en Nieuw

Geplaatst op 04-01-2023 Oudjaarsdag kwamen oud en nieuw bij elkaar voor een gezellige laatste training van 2022. Het verzamelen was bij Abdij Rolduc om 09:00. Toen uiteindelijk het 17-koppige gezelschap compleet was, begon de training onder begeleiding van trainster Jacintha.

Lees meer »

Update renovatie

Geplaatst op 28-12-2022 Zie dit filmpje voor de status van afgelopen week

Fijne feestdagen!

Geplaatst op 22-12-2022 Wij wensen iedereen
Een vrolijk eind
Een goed begin
Een heel nieuw jaar volkomen naar je zin
Een nieuwe accommodatie
Een heel sportief en gezond jaar

Bestuur AV Achilles-Top Kerkrade


Renovatie atletiekaccommodatie gestart

Geplaatst op 11-12-2022 De eerste renovatiewerkzaamheden zijn maandag 5 december van start gegaan in sportpark Kaalheide. Zoals jullie weten krijgt onze vereniging een nieuwe kunststofbaan en komen nieuwe springbakken op het middenterrein.


Lees meer »