Pupillen succesvol bij de Athletics Champs

Geplaatst op 23-05-2022 In een zonovergoten Landgraaf werd afgelopen zondag (22-05 red.) de 1ste Athletics Champs competitie georganiseerd door onze collega's van atletiekvereniging STB. Achilles-Top kwam met in totaal 21 pupillen in actie, verdeeld over 2 teams in 2 leeftijdscategoriën... en beide teams pakten de overwinning!

Lees meer »

Algemene ledenvergadering met huldigingen

Geplaatst op 23-05-2022 In het Catharinahoes in Kerkrade vond vrijdag 20 mei de 61ste algemene ledenvergadering van onze vereniging plaats. Zoals bekend zou Achilles-Top vorig jaar het 60-jarig jubileum hebben gevierd, ware het niet dat de coronaperikelen roet in het eten gooiden.

Lees meer »

Vrouwen senioren landelijk tweede!

Geplaatst op 22-05-2022 Op zondag 22 mei waren Veerle, Fleur, Anna, Lynn, Maureen, Tabea, Anja en Alexandra in Best voor de tweede competitiewedstrijd in de derde divisie.
De behaalde 7315 punten waren ruim voldoende voor de winst, met nog één wedstrijd te gaan lonkt een promotiewedstrijd!Lees meer »

Uitslagen Venloop met NK zilver voor Jan Muijrers

Geplaatst op 17-05-2022 Master-atleet Jan Muijrers heeft zondag 15 mei bij de Venloop in Venlo tijdens het NK 10 km op de weg bij de mannen M75 een zilveren medaille behaald.

In de warme weersomstandigheden finishte Jan in een tijd van 47.52 minuten.
Dat is slechts 13 seconden boven zijn eigen clubrecord.Lees meer »

Mooie tweede teamcompetitie D-junioren

Geplaatst op 17-05-2022 Zaterdag 14 mei stond voor veel D-junioren in het teken van de tweede teamcompetitie. Deze keer was AV Weert gastheer en zoals altijd was weer alles op en top geregeld.

Wederom hadden we een meisjes- en een jongensteam, al was het jongensteam door blessures helaas flink uitgedund waardoor niet alle onderdelen bezet waren wat natuurlijk ook gevolgen heeft voor de eindscore.

Lees meer »