Lees hier het laatste nieuws van onze club.
Je kunt een bepaalde nieuws-categorie kiezen of alle nieuws.

Hans Smeets drievoudig Europees indoorkampioen

door
Hans Smeets is tijdens het EK indoor voor masters in het Poolse Torun drie keer Europees kampioen geworden bij de mannen M75. Hij won de 3000 meter in 12.43.18 min., de 1500 meter in 5.47.18 min. en de 800 meter in 2.47.39 min. Het is niet voor het eerst dat Hans EK-goud. Carel Claassen bereikte via de halve finale de finale 400 meter M60. In de finale werd hij 80 meter voor de finish, hij lag op dat moment op de derde plaats, getroffen door een pijnlijke kuit en kwam ten val. Later startte hij ook niet op de 800 meter. Jan Miltenburg werd bij de mannen M60 negende bij het hoogspringen met 1.45 m. Ook op de vijfkamp werd Jan met 2818 punten negende. Zijn individuele prestaties op de vijfkamp waren 60 m horden 12.22 sec., ver 4.11 m, hoog 1.51 m, kogel 8.89 m en 1000 m 3.51.49 min.

Op zondag 10 maart namen 7 pupillen van Achilles-Top deel aan de Limburgse Kampioenschappen Athletics Champs indoor in Roermond. Meer >

Op zondag 3 maart 2024 heeft Evy Lammers ook de laatste wedstrijd voor de Limbracross Competitie in Milheeze met een overwinning… Meer >

Op zaterdag 24/02 (U14) en zondag 25/02 (U16) hebben in totaal 7 atleten van Achilles-Top deelgenomen aan de NK indoor te… Meer >

Zondag 18-02-2024 heeft D1-Juniore Evy Lammers weer toegeslagen, deze keer bij de Leudal Cross in Haelen. Vanuit de start is Evy als… Meer >