Senioren (t/m 34 jaar) & Masters (vanaf 35 jaar)

Atleten met een wedstrijdlicentie worden als 'Senior' beschouwd in de leeftijd vanaf 20 t/m 34 jaar. Ben je ouder - dus vanaf 35 jaar - en heb je een wedstrijdlicentie dan hoor je bij de Masters. Atletiek biedt Masters gedurende het hele jaar een gevarieerde sportieve vrijetijdsbesteding. Het kan er toe bijdragen dat men zich goed blijft voelen bij het onvermijdelijke ouder worden.

Masters

Het Achilles-Top herenteam doet mee aan de landelijke Master competitie. De ploeg is prestatief ingesteld en ze trainen om optimaal te presteren en nemen deel aan wedstrijden om zich te meten met de top. Alleen met een wedstrijdlicentie mag een atleet deelnemen aan officiële Atletiekuniewedstrijden.

Clubkleding

Hoewel het dragen van clubkleding alleen verplicht is bij competitiewedstrijden en NK teams stellen we het wel op prijs als iedereen die aan wedstrijden meedoet de clubkleding van Achilles-Top draagt! Hiermee ben je herkenbaar voor de mede- atleten, trainers en supporters en stralen we met elkaar de eenheid van de vereniging uit.
Meer info & bestelformulier...

Aanmelden bij AV Achilles-Top

Wil je je aansluiten bij de Achilles-Top familie gebruik dan het aanmeldingsformulier. Zo hebben we direct alle gegevens beschikbaar die we nodig hebben om je aanmelding te kunnen verwerken.

Lid worden

Trainingen

De trainingen worden afgewerkt op het Gemeentelijk Sportpark Kerkrade (het oude Roda stadion) - Parkstraat 4 Kerkrade.
 
maandag
woensdag
zaterdag
zaterdag (vrije training)
18.30 - 20.00
18.30 - 20.00
10.00 - 12.00
09.30 - 11.00

De trainingen gaan zonder tegenbericht altijd door, we trainen immers "in weer en wind" ;-) Alleen in geval van calamiteiten of een onveilige situatie (denk aan onweer en bliksem) kan een training geannuleerd worden. Mocht een training in een dergelijk geval worden afgelast dan wordt dit kenbaar gemaakt via de Facebook pagina en/of per e-mail.