Senioren (t/m 34 jaar) & Masters (vanaf 35 jaar)

Als je een wedstrijdlicentie hebt, ben je van 20 t/m 34 jaar een senior en vanaf 35 jaar een master. Het verschil met recreanten is dat senioren en masters meestal prestatief zijn ingesteld en ze trainen om optimaal te presteren en nemen deel aan wedstrijden op de baan of op de weg om zich te meten met de top.

Wedstrijden

Alleen met zo’n wedstrijdlicentie mag een atleet deelnemen aan officiële Atletiekunie wedstrijden. Bij grote loopevenementen wordt vaak een onderscheid gemaakt tussen de officiële wedstrijd en de recreatieloop. Achilles-top heeft enkele masters die aan hardlopen doen en een heren mastersploeg.

Clubkleding

Hoewel het dragen van clubkleding alleen verplicht is bij competitiewedstrijden en NK teams stellen we het wel op prijs als iedereen die aan wedstrijden meedoet de clubkleding van Achilles-Top draagt! Hiermee ben je herkenbaar voor de mede- atleten, trainers en supporters en stralen we met elkaar de eenheid van de vereniging uit.
Meer info & bestelformulier...

Aanmelden bij AV Achilles-Top

Wil je je aansluiten bij de Achilles-Top familie gebruik dan het aanmeldingsformulier. Zo hebben we direct alle gegevens beschikbaar die we nodig hebben om je aanmelding te kunnen verwerken.

Lid worden

Trainingen

De trainingen worden afgewerkt op het Gemeentelijk Sportpark Kerkrade (het oude Roda stadion) - Parkstraat 4 Kerkrade.
 
maandag
woensdag
zaterdag
zaterdag (vrije training)
18.30 - 20.00
18.30 - 20.00
10.00 - 12.00
09.30 - 11.00

De trainingen gaan zonder tegenbericht altijd door, we trainen immers "in weer en wind" ;-) Alleen in geval van calamiteiten of een onveilige situatie (denk aan onweer en bliksem) kan een training geannuleerd worden. Mocht een training in een dergelijk geval worden afgelast dan wordt dit kenbaar gemaakt via de Facebook pagina en/of per e-mail.