Oud en Nieuw

Oudjaarsdag kwamen oud en nieuw bij elkaar voor een gezellige laatste training van 2022. Het verzamelen was bij Abdij Rolduc om 09:00. Toen uiteindelijk het 17-koppige gezelschap compleet was, begon de training onder begeleiding van trainster Jacintha.

Oud en jong liep door elkaar, bewonderde elkaar, leerde van elkaar en moedigde elkaar aan, maar boven alles, had het gezellig met elkaar.
Inlopend, dachten de pupillen niet sneller te kunnen zijn dan de doorwinterde lopers van trainer Fred. Wat vonden ze het fantastisch toen zelfs bleek dat ze, op korte stukken, zelfs sneller waren. Bij de loopscholing was het een geordend zooitje en bewondering kwam er voor de veteranen, toen ze bij de trappen de pupillen eens lieten zien hoe vaak ze naar boven konden. Hierna splitsten de 2 groepen zich even voor een stukje eigen duurloop, om elkaar weer terug te zien op de parkeerplaats van Rolduc. Hier was inmiddels de oranje cateringwagen gearriveerd om iedereen te voorzien van een lekkere, warme oliebol en chocolademelk. Gezamelijk hebben we de laatste training dus in stijl afgesloten, met een natje, een droogje en gezelligheid.
Op naar 2023, met heel veel sportieve uitdagingen en avonturen.
Training mede mogelijk gemaakt door trainer Fred, trainster Bianca, Xandra, Wiel, Dré, Cor, Randy, Maxime, Jim, Bo, Nola, Fabian, Joëlle, Bauke, Douwe, Joeri en trainster Jacintha.

Geplaatst op: 04-01-2023