Sportief wandelen

Sportief wandelen is laagdrempelig en technische vaardigheden zijn niet direct vereist. Iedereen die aan zijn of haar fitheid en conditie wil werken en dat graag doet in de frisse buitenlucht is bij ons aan het juiste adres. Mensen die Nordic Walking leuk vinden zijn ook van harte welkom, dat gaat prima samen met de pittige wandelingen die worden afgewerkt. Zoek je dus een gezellige en sportieve manier om in beweging te zijn, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Trainingen

De trainingen starten vanaf diverse locaties, deze worden vantevoren bekend gemaakt door onze trainster Corry Kroon (email: schoonhen59.ck@gmail.com).

De trainingstijden zijn als volgt:
maandag
dinsdag
donderdag
weekend (*)
 
19.00 - 20.00/20.30
19.00 - 20.00/20.30
19.00 - 20.00/20.30

* in het weekend wordt er getraind indien er behoefte is

De trainingen gaan zonder tegenbericht altijd door, we trainen immers "in weer en wind" ;-) Alleen in geval van calamiteiten of een onveilige situatie (denk aan onweer en bliksem) kan een training geannuleerd worden. Mocht een training in een dergelijk geval worden afgelast dan wordt dit kenbaar gemaakt via de Facebook pagina en/of per e-mail.

Aanmelden bij AV Achilles-Top

Wil je je aansluiten bij de Achilles-Top familie gebruik dan het aanmeldingsformulier. Zo hebben we direct alle gegevens beschikbaar die we nodig hebben om je aanmelding te kunnen verwerken.

Lid worden