Meisjes D junioren naar finale

Op zaterdag 11 juni hebben de Meisjes D zich in bij de laatste competitiewedstrijd geplaatst voor de landelijke finale. Ze mogen zich dan gaan opmaken voor de D-finale waarin de ploegen deelnemen die landelijk zijn geëindigd tissen plek 37 en 48. Het team wist uiteindelijk op een 41e plek te eindigen met 13.477 punten.

Ook de laatste en beslissende wedstrijd werd georganiseerd op de accommodatie van AV Weert. Hoewel het team een goede uitgangspositie had is het toch altijd weer spannend want je zou maar eens het estafettestokje laten vallen, niet goed uitkomen bij de horden of bij verspringen die foutpogingen krijgen. Kortom er kon toch nog wel een hoop mis gaan.

Gelukkig hielden de meiden tijdens deze warme dag hun hoofd koel en sneuvelden er hier en daar zelfs nog wat persoonlijke records, wat uiteindelijk resulteerde in het hoogste puntenaantal van de drie wedstrijden en een plek in de D-finale. De locatie en datum van deze finale is nog niet bekend gemaakt.

Proficiat Chayenne, Isa, Isabel, Lynn, Michelle, Myrthe, Odi en Renée.

De jongens D junioren eindigden landelijk op een 128e plek met 8.994. Met dit team hebben we helaas geen enkele wedstrijd met volle bezetting kunnen aantreden waardoor niet alle onderdelen bezet waren. Dit team bestond uit Alain, Job, Noah, Pim, Tim en Trevor.

Geplaatst op: 22-06-2022