Loopgroep John Schoeters

Info loopgroep John Schoeters

We zijn een sociale recreatieve loopgroep met beginnende en gevorderde loopsters/lopers. Diverse loopsters en lopers lopen ook af en toe een wedstrijd.
Zondag kan men vaak mee (los van de trainingen) voor een duur- en of trailloop zonder wedstrijdelement! Deze worden ook vaak door de loopsters/ lopers zelf geïnitieerd, hetgeen het loopgroepgevoel bevordert.

De trainingen vinden plaats op maandag en zaterdag onder leiding van John Schoeters. Op maandag wordt er ook vaak samen met collega-trainster Annelies Kamphuis aandacht besteed aan o.a. looptechniek. Zaterdags gebeurt dat door John Schoeters. Afhankelijk van het doel van de training dat trainer John Schoeters voor ogen heeft, komen op beide dagen ook (vaak) andere trainingselementen aan bod.

De trainingstijden zijn:
- maandag van 18:30 uur tot ca. 20:30 uur
- woensdag van 18:30 uur tot ca. 20:30 uur (kan men trainen zie schema)
- zaterdag van 9:30 uur tot ca. 11.00 uur
Indien je interesse hebt om eens een proeftraining mee te doen, meld je dan even op maandag of zaterdag bij John Schoeters.

Het trainingsschema krijgt iedere loper van de LG John Schoeters 2-maandelijks doorgemaild (en op maat gemaakte schema’s zijn verkrijgbaar in onderling overleg tussen loopster/loper en mij). 

Contactgegevens

Correspondentie:
Atletiekvereniging Achilles-Top
Postbus 265
6460 AG Kerkrade
045-5414140
achilles.top@gmail.com

Accommodatie:
Atletiekvereniging Achilles-Top
Parkstraat 4
6466 BA Kerkrade